Toulavá duše
Anotace: Každý den,nový sen.
Jako bludička chodím světem
podobná snílkům,malým dětem
do rozkvetlých lístků něhy
vkládám nový den.
A opět každé noční snění
přináší hořké probuzení
černou tmou létám s létavicí
pod rouškou tmy tvrdě spící
navštěvuji galaxie
než slunce do tváře vpije
ranní svítání
Přečteno 412x
Tipy 26
Poslední tipující: Antares, Iv, malá slečna, Kapka, Agniezka, WAYWARD, Actafool, TetaKazi, Radek.oslov.Šafárik, Psavec, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)