Světlo francouzského okna
Anotace: in your head... věnováno čtyřem.
Ve světle
francouzského okna
tápu
a potápím se
stále hlouběji.
Do prvního jara
našeho života,
které stále odráží
Tíha sněžných vloček.
Do prvních dvou kroků
s úsměvem
a vlastním jménem.
Mezi stěnami s obrazy
mezi vůní starých knih
a dubového dřeva
roztávám.
Na okenním parapetu
stéká kapka
po listu věčné bonsaje,
pootevřenými dveřmi
proudí jemný vánek
a na stole
se rozsvěcuje svíce.
Bílé pírko
z křídel se pomalu
snáší z nebe
na zem
už několik dní.
A až dopadne
? ...
Přečteno 350x
Tipy 25
Poslední tipující: Okřídlená Lištička, Romana Šamanka Ladyloba, carodejka, Elza511, Bíša, Radek.oslov.Šafárik, Elisha, Vlk v rouše, zelená víla, Labanda, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)