Tvá báseň je hřejivá,takové přátelství jsem poznala a moc mě obohatilo.Tvá přezdivka je moc hezká,fakt se mi líbí.Krásný den.
13.02.2010 15:41:00 | Ryta
Víš jak se pozná dobrý kamarád? Když mu řekneš: " Zabila jsem svého muže" a kamarád odpoví: "Kam ho zakopem?"
12.02.2010 19:17:00 | Jiří I.Zahradník