Anotace: všichni jsou zrádci... alespoň jednou v životě. naposled.
ano ano, smrt. nevím proč, přišlo mi to hrozně jednoduché uhodnout a pak mi ještě přišlo, že to z nějakého důvodu uhodlo jen málo lidí. možná nějaká chyba přenosu.)
21.03.2010 21:29:00 | Já Esther Ruth