???
Přemýšlíš,
nad tím, co bylo
nad tím, co se vlastně stalo
Když přišel ten den,
kdy ráno z kocoviny se probudíš
a víš jen,
že vlastně nic nevíš
Když přišel ten večer,
kdy sedíš u piva
a vnímáš pouze,
že přišla ta chvíle, o které sníš
jenže ta chvíle pomine
a ty se probudíš z toho snu
víš, že z toho nic nezbyde
a tak začneš vnímat realitu...
Realita je divná
vždycky byla,
tak přestaň plakat
a radši se napij piva
Pivo, rum či tequila
vše Ti na pár chvil pomáhá...
a ty přestaneš přemýšlet
nad tím, co bylo
nad tím, co se vlastně stalo...
Přečteno 328x
Tipy 9
Poslední tipující: Markéta G., ilona, hypertenze, humus, Květka Š., Radek.oslov.Šafárik, Linzerka
Komentáře (4)
Komentujících (4)