Jo!
nocí se plíží automobil
starodávný automobil
s rosvícenýmy světly,
znichž jedno poblikává
do sluneční tmy.
u kanálu hned vedle
zašlýho hotelu, u chodníku,
plíží se kocour
s naježenou srstí a žlutozelenýma
očima chytá myši
v kočičí pasti
já sedim ve svym pokoji
nevidim neslyšim, fantazii
sedim a piju pivo
a vymejšlim si jedno velký
básnický hovno
jedno je jistý - noc bude krušná...
Komentáře (0)