úděl
Jako bárky na moři
Různými směry se míjíme
Zda-li spolu k večeři
Zasedneme ku stolu nevíme
Vlna běží za vlnou
Loděmi těmi houpe zlehka
Pak projdouc proměnou
Tvrdě pošle je do pekla
Divný to úděl lidský
…
Společně životem plujeme
Přec sami na vždycky
Přečteno 364x
Tipy 1
Poslední tipující: Elisha
Komentáře (1)
Komentujících (1)