O velkých věcech se nemluví
mám strach
mám strach z toho že budu malým člověkem
mám strach že budu krást
zrazovat
podvádět
pomluvat
bát se
mám strach
že nikdy v životě už se sebou
nebudu
opravdu
nikdy nebudu
spokojená
mám strach
že mojí nedbalostí
mne všechno mine
všechno krásné nejkrásnější
mám strach že mým vlastním rozhodnutím
zatratím
člověka
lásku
přátelství
příležitost
velkou věc
mám strach
že už nikdy
nikdy nebude víc
mám strach
že tohle to mládí
které mám je to
nejkrásnější
co mne v životě potkává
mám strach
a jsem malý člověk
Přečteno 423x
Tipy 22
Poslední tipující: euterpe, 4LJFilip, Zuzana Nečasová, Elisha, ilona, Pythonissa__, BArBArKO, Thesssinka, enigman, malá slečna, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)