Čas
Anotace: o čase který běží
Čas budoucí
dnešní slzy smyje,
neúprosný
hodinu za hodinou bije,
jak řeka v údolí
pod oči vrásky vryje,
květina zvadlá
lístky suché
pod zem skryje.
Jen vzpomínky
čas neznají
a za námi se loudají.
Nastavit času tvář
hrdinským skutkem není,
k tomu nám stačí kalendář
a výpověď dát snění.
Přečteno 338x
Tipy 30
Poslední tipující: Markéta Hl., ilona, Juraj Hrom, Mbonita, Bíša, Kapka, Labanda, zelená víla, Psavec, labuť, ...
Komentáře (9)
Komentujících (9)