Hra na schovávanou
Cizí paže
jejich vůně volá
po stisku ruky, která
krmí chtivá ústa
neukojených milovníků
zakázaným ovocem
Dáme se k oběti
a staneme se otroky
těla
V objetí horkých rtů
naše krása
a zvrácenost
Piš mi po kůži
svoje touhy
za dlouhých nocí
Znovu se zrodíme
propleteni
v rozkoši
Šeptáš mi do ucha
co jiní netuší
Svojí duši dej mi
v nepozorovaném doteku.
Hrajeme si na schovávanou
Přečteno 356x
Tipy 13
Poslední tipující: JohnyD., Sýkorka07, James Sceptic, CRASH, zelená víla, její alter ego, WhiteSkull
Komentáře (3)
Komentujících (3)