PRAVDA
Anotace: V našem životě to se pravda moc nenosí
Dnes se moc nenosí
lidé často ji mění
Pravda ač Pravdou
pohozená leží v trní
Volá S.O.S
silná je No nahá
nezvládá
pomoci si sama
Hluší kolem chodí
Pravdě nepomůžou
ač se modlí
Víra v lidech upadá
Nechtějí si věřit
slov Pravdy pravdivé
chtějí se střežit
Hledají Pravdu co se líbí
tu pravdu
která chodí v šatu
co podobá se kočičímu zlatu
co nepíchá nebolí
co lidskému egu lichotí
Snad jeden z poutníků
až půjde kolem
Pravdě podá ruku
Bez přemýšlení
zda píchne se o trní
Bez otázky
zda ho odmění
On ji zná
Pravda je láska
ochota i víra
Pravda je čistý vzduch
co srdce dýchá
I vposlední chvíli
cesta naděje
pro lepší žití
Přečteno 368x
Tipy 5
Poslední tipující: susana načeva, ilona, Květka Š., Kapka, CULIKATÁ
Komentáře (2)
Komentujících (2)