Pravda
Co je pravda?
Je čistá?
Nebo bolí?
Dotkni se mě.
Jen se neboj
a poznáš pravou
mou podobu.
Když z tvé mysli
vůle se rozběhne
do všech stran
A poslední tvá
svobodná myšlenka tě opustí,
tak poznáš pravdu.
Budu jen já.
Já budu tvá pravda
i tvá lež.
Budeš-li chtít
mě tak zvát...
Až tvé oči
budou plát
a tvé srdce
hořet.
Jen pro mě!
Jen pro můj dech!
Jsem tvůj
smysl života.
Tvůj den
i tvá noc.
Podlehneš
a ne že ne.
Nemá smysl se vzpírat.
Ode dneška
Už mě NIKDY
nezklameš!
Přečteno 360x
Tipy 1
Poslední tipující: fuu
Komentáře (0)