Štít
Anotace: 13.2. 2009, okolo 3h ráno.. Pro mou nejdražší kamarádku
Stromem byť v tmavém hábitu,
já promluvím k Tobě skrze větev,
skrze listí,
já puklicí na Tvém dokonalém štítu!
Na štítu z těla,
které reziví,
zevnitř!
Opravit je třeba,
ta myšlenka ve mně utkvěla..
Přečteno 340x
Tipy 1
Poslední tipující: betmen71
Komentáře (0)