Lítost
Anotace: Zařili jste někdy něco, na co nikdy nezapomenete? Pakliže ano, jaké to bylo povahy?
Sedím na zastávce
sama
A lidé kolem té
budky
Spěchají tam nebo
zpátky
Na šedém chodníku
táhle
Zatímco kolem jen
prší
Válí se květina
bílá
Spěchají tam nebo
zpátky
Ti lidé kolem té
budky
A nevidí pro déšť
kytku
Šedé deštníky a
šedé
Všechno kolem je
šedé
Šedý chodník šedí
lidé
Jen ta květina
bílá
Myslím si, že jen ta
kytka
Má tady v tom světě
smysl...
Protože ona je
bílá
A protože lidé jsou
šedí
To proto ná větší
smysl...
...než celý náš šedý
svět.
S láskou a nesmírným
vděkem
věnováno mému
panu
Josefu Kuličkovi.
Komentáře (0)