Závidím...
Závidím..
Závidím ohňům jejich dým.
Závidím křídlům andělským.
Závidím vášni její slast
a není to nic;
Je to past.
Závidím sněhu jeho chlad,
jenž promění mě v něco;
snad.
A nebudu už prázdná...
(Když jsem tančivým krokem prošla kolem vlastního osudu..)
Taky závidím větru.
Jeho volnost.
Závidím...
Závidím blaženosti tvé.
A závidím i Tobě,
což je zlé...
Přečteno 318x
Tipy 2
Poslední tipující: Giginka
Komentáře (0)