dneska mi má střeva
vyhlásili válku
a já musel běžet
strašně velkou dálku
aby sem to stihnul
aby sem se neposral
když se tenmůj výtvor
na světlo ven dral
prdel ta mě strašně pálí
říkal sem si někde v dáli
já na hajzlu to stihnu
a hovnou tady vyplivnu
potom krásném vysrání
příchází jen usmání