SEN
Tak naivní, ale krásný,
je můj okřídlený sen.
Přestat vnímat okolí,
vyletět z těla ven.
Být něco jako pták,
bez zábran řezat vzduch.
Nebýt zamčený v ikonách,
být něco jako bůh.
A při tom pod nohama cítit zem,
pevnou, jako víra.
Je to jen okřídlený sen.
Po něm zbude jen v hlavě díra.
Přečteno 289x
Tipy 2
Poslední tipující: Giginka
Komentáře (0)