Vteřina...
Čteš mi
v dlani
zítřky
zbraně zvoní
lovíš
otisky
jemnosti
které jen ti
co "nevidí"
nezahlédnou
Zavírám oči
dostávám
jen pár zpráv
o nedotknutelnosti
Pohladím tě
po řasách
cítím jen prach
co se usadil
v tu chvíli
někde mimo
nás
Nečti mi v dlaních
co tam není
nemůže být
Kdo tuší
co bude zítra
když i vteřina
mění
cokoli
i to co je
v uzavření
Jsem tady a teď
jen tím
jsem si
jista
...
nechci znát život
nazpaměť
Přečteno 416x
Tipy 38
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Javavia, enigman, Dota Slunská, labuť, Niky88, Juraj Hrom, Zasr. romantik, Bíša, Psavec, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)