Navzdory štěstí
Ať tvá duše
chce a nebo nechce
proti smutku nestačí
jen láska, která hladí,
nestčí jen šíp,
co zasáhl Tvé srdce
navzdory štěstí
tě vždycky něco raní...
Přečteno 341x
Tipy 3
Poslední tipující: Květka Š., CULIKATÁ, malá slečna
Komentáře (1)
Komentujících (1)