Valentýnská
Anotace: .....po mém.......
Dneska měla bych ti
posílat přání
s tím jak tě mám ráda
nemohu
promiň
jsi pro mě víc než čokoláda
v růžovostříbřitém celofánu
a medvěd z červeného plyše
/cokoliv růžového mě děsí
i růže mám radši
v barvě žárlivosti/
ty jsi však
kvítkem z rozkvetlé třešně
jediným slůvkem
z příběhu od básníka
hrnečkem kávy
ze snídaně pro dva
a heboučkým smíchem
mezi peřinama
jsi vším
a tak snad aby ti to nebylo líto
že jsme poněkud staří
na vynucené svátky
přeji ti trošku předčasně
se sněhem až po kolena
a mrazivým polibkem
co rozehřívá
krásný první máj
....
jo a veselý svátky
Přečteno 351x
Tipy 43
Poslední tipující: Manon.H, G.P., Zefi, Špáďa, Noc17, susana načeva, Jana M., Skywalker, enigman, labuť, ...
Komentáře (13)
Komentujících (12)