Anotace: ..přes všechen šrumec vánočního shonu..přibalte do dárků malinký vlídný BONUS :o))
A všichni se k Tobě vydáme na školení, jak balit a co zabalit. Chceš?
Je parádní.
09.12.2005 19:58:00 | Písnička
Pěkná Vánoční... s větší trochou dobrých rad pro balení těch pravým dárků, dárečků. Líbivá...a za plnou.
09.12.2005 19:37:00 | BlackTangerine
Tak nebojte se dát kus sebe... do těch dlaní...
do kterých vkládáte maličkost pro radost...
nepatrnou část duše... a hrst milování...
protože lásky... vážně není nikdy dost!!!
09.12.2005 13:45:00 | Cecilka