Anotace: Tuto báseň jsem napsal, když jsem se trápil a zároveň snil o jedné krásné dívce, která mi pořád zůstává v srdci.
Děkuji, já se tohoto snu nevzdám, protože mě na cestě k němu udržuje srdce.
14.02.2010 22:25:00 | HeavenlyWords
přeji ti aby se ti Tvůj sen splnil i v životě.Snění je k tomu také důležitý článek a vše se ovlivńuje..já vždy věřila a víru mám pořád.Pokud přestaneme snít ..je to jako smrt. Moc pěkně napsáno ST!!!
14.02.2010 17:31:00 | Acham