Ahoj! Klidně si mě tam šoupni, ale nevím, jak se mi tam bude líbit, v kolektivu jsem totiž dost neoblíbenej, takže to bude pro mě zase něco novýho. Ona ale jedna vlaštovka jaro nedělá :-))
09.07.2010 14:58:00 | Zbyněk.2
Co verš, to pravda pravdoucí. Líbí se mi Tvé psaní, šoupnu si Tě do oblíbených, jo?
09.07.2010 09:24:00 | Pevya
Opravdu ze života, realita sama... Skvěle opět napsáno a myslím, že více není třeba dodávat, neb Tvoje řádky mluví sami za sebe. ST!
09.05.2010 11:28:00 | NikitaNikaT.