Závěrečná
Ústům, která promlouvají,
i když někdy mlčeti by měla,
zastínila bezmyšlenkovitě
všechny touhy světa.
Noci bezesné
s nimiž lásku si přísahaly
na úkor bezhlavé vášni,
zhynuly ve zlomku vteřiny..
Snad kvůli lžím,pomluvám a zášti.
Jediný dotek nahání strach
oběť si vzala velikou daň,
…na úkor jiných …
vyhlásila krach
Jak že to bývá v pohádkách?
Že všechno šťastně končí ?!
Ovšem zde ztrácíme se v otázkách
a se slzou na víčku s příběhem se loučím.
Přečteno 367x
Tipy 7
Poslední tipující: Zasr. romantik, Labanda, CULIKATÁ
Komentáře (4)
Komentujících (4)