Anotace: nemoc, smrt a láska z knihy plné silných slov Inspirace Remarquovým Nebem jež nezná vyvolených, avšak dílko pochází z noci, kdy jsem byla teprve na samém počátku.. Přesto už kniha silně zapůsobila. Pokud máte čas, zajděte do knihovny.
Jiskra a vůbec ty, do kterých se promítá válka mne moc nezasáhly, ale Nebe a Kamarádi byla trefa do černého..
13.03.2010 16:23:00 | Jamesow
Přečetla jsem snad všechny knihy od Remarqua, které jsem našla v knihovně, a musím říct, že na mě pokaždé dost silně zapůsobí...
Jak se mu asi žilo, když psal samé pesimistické knihy?
24.02.2010 19:45:00 | Alasea
Nebe nezná žádných vyvolených: ale je jedna možnost, když vzpomeneme nějakého člověka a řeknete si, sakra, byl skvělej, schází tu... nad všechna vyznamenání Světa...souhlas?***
14.02.2010 19:05:00 | ROMAN LOHNERT