Ztrácíš chuť, ztrácíš naději
nemáš už dalších sil
zavřít oči raději
a jak vlk samotář bych byl
Pak najednou, nečekané!
Něco ve tmě zazáří
je to neuvěřitelně krásné
byl to tvůj úsměv na tváři.
***
st
14.02.2010 21:59:00 | ROMAN LOHNERT