Pustá báseň
zaškytám se zaškytám
když sotva vidím
a všude cítím
ženou krásnou,
kozatou
co jsem to napsal
co jsem to vychcal
jakou barvu má slunce
a jakou nebe
škytám do vesmírnýho éteru
škytavkou malomocnou
vopěrkou; o půlitr
a s krabičkou cigaret
ten proklatej půlitr!
ten mě odehnal
a já se odbelhal
o pár kroků dál
vyškytal jsem další
vyškytal jsem dvacku
na další půlitr
nemám, tak slejvám
usnul jsem zase
nad hermelínem
a před talířem s
půlitrem pěju
pustou báseň
Přečteno 246x
Tipy 3
Poslední tipující: pamp_elka
Komentáře (0)