Přítelkyně noc
Anotace: ......děkuji za inspiraci ......
Prý zrodila se
když měl pánbůh můzu
tak pro radost stvořil si
andělskou čůzu
a protože neměl nikdy dost
do vínku dal jí ohnivost
a pod dojmem noci
co jí tak sluší
do těla vložil jí
větrnou duši
a do oči vkreslil čáry máry
to aby ti s fantazí
se jí báli
a zapomněli na všednost
když hledají u ní poklidnost
Přečteno 439x
Tipy 43
Poslední tipující: Manon.H, enigman, G.P., Zefi, Špáďa, Noc17, susana načeva, Jana M., vapiti, Jiří I.Zahradník, ...
Komentáře (12)
Komentujících (9)