Vlče

Vlče

Anotace: Jen důkaz,že to jde napsat na rozkaz...sice žádná sláva,spíš marná snaha,ale tak...je to,Vlče :)

V temném lese mládě vlčí...
samo se bojí,pod stromy se krčí.
Celé je promrzlé,oči se smutkem lesknou.
Nastraží uši a uslyší píseň tesknou.
Píseň je o lásce,nepostrádá něhu...
A vlče je tak samo...zapadlé ve sněhu.
Umírá samo,v bolesti světa.
Umírá jako ty,vždyť stačila věta...

A aj na smrt mohli jsme být dva!!
Autor Rootness, 15.02.2010
Přečteno 248x
Tipy 3
Poslední tipující: Isquieasuus, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

vlče - zůstaň u mámi
až vyrosteš, potkáš
svého druha-vlka
co tě omámí :-)
ve svorce pak budeš
prohánět se po pláních

15.02.2010 09:11:00 | Romana Šamanka Ladyloba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí