láska je prefabrikát
určený především
k masové spotřebě
chodíš kolem ní
jezdíš na kole
a nebo si o ni
rozbíjíš hlavu
je to na beton
betonový prefabrikát
betonově solidní
a důležitej
než příjde zemětřesení …
a pak bohužel
ti ani nejlepší záchranářskej pes
z jejích sutin
nepomůže …
¨
*
23.02.2010 16:06:00 | HarryHH
zajímavá změna názvu - navíc tak trochu fonetická hříčka :)
15.02.2010 16:19:00 | Romana Šamanka Ladyloba
báseň se mi líbí,
jen mám výhradu vůči názvu - versus obsah
tohle přece fabrika na lásku vůbec není
15.02.2010 10:04:00 | Romana Šamanka Ladyloba