Anotace: o psaní
Někdy sama uvažuji, proč vlastně píši.
Nikdy se však k výsledku nedobéři.
... Ale hlavně piš, piš, piš! Ráda Tvá dílka čtu. ;)
15.02.2010 20:01:00 | Pythonissa__
taky mě občas napadá proč to vlastně vůbec píšu... :) Ale tak všechno má nějakej svůj důvod:)
15.02.2010 17:41:00 | Dev_LATea_princess
básně jsou odrazem naší duše,
někdy mám dlaně od retuše ...
zbytečně však škrtám slova,
pravda se na hladinu dere znova...
15.02.2010 13:09:00 | nejsembásník