V peřinkách
V peřinkách krásně tiše sní,
nad ním nebesa blankytný.
V noci jeho sen střeží- hlídá,
malinká múza ,noci víla.
Na vločkách snových přiletí sen,
než probudí ho jasný den.
Do rána plného červánků,
krásných vloček a jemného vánku.
Paprsky do okna pouštící,
sluníčko venku se smějící.
V peřinkách si tiše dýchá .
Naše chlouba ,naše pýcha.
Nejkrásnější ze všech dárků.
Vkládá život do kočárků.
Naše malinká princezna.
Pohádku ode mě často slýchá.
O tom jak krásně vyrostla.
Přečteno 254x
Tipy 2
Poslední tipující: Linzerka, CULIKATÁ
Komentáře (1)
Komentujících (1)