Omluva
Další ráno,další boj s vlastním tělem.
Další ráno,kdy nesnáším svět.
Nával bolesti,kdo je nepřítelem?
Jak dovede ráno potemnět?
Snadno
Bolí mě všechno,bolí mě nádech.
Nemoci zlá,odejdi pryč.
Je to jak mít kudlu v zádech..
jak když po těle přejíždí bič.
Rakovino,dámo bez slitování,
táhni zas jinam úsměv brát.
Dost bylo života,nastal čas umírání..
Měla bych bojovat,ale chcu navždy spát.
Odpust
Přečteno 278x
Tipy 7
Poslední tipující: Zefi, CULIKATÁ, Isquieasuus
Komentáře (0)