Kopie

Kopie

Anotace: A já myslela, že každý chce být originál..

Nepochopení plné pohledy
střetávaly se s tím jejím.
Tak ať,
já už se jich nepřejím.

Jak Vás to může bavit,
dělat to, co ostatní…
Stejnou cestou se vypravit,
jak husičky za sebou,
jste vážně úchvatní.

Stejné věci, slova, řeči,
pozor, můžete se udávit.
Stejný smích, stejně to mečí,
teda Vy umíte pobavit.

Ten Váš DAV, hotová povodeň to je.
Pohltí všechno, co se nedrží.
Ne!
Já si nechci vzít ty hnusné stejnokroje!
Každou chvíli je někdo obdrží.

A co ten zbytek

(ne)tuctových.

Proč je ho tak málo?
Proč to má tak těžký?
Autor Jiná, 15.02.2010
Přečteno 265x
Tipy 11
Poslední tipující: Okřídlená Lištička, Sýkorka07, Bíša, CORONATION, Petbab
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí