Kulka
Dotkla se kulka
kusu mého těla
štěstěna jako vždy
zas smůlu měla.
Letí si tiše
než do mne vpálí
kdo asi střílel
od lesa v dáli.
Bolí to člověče
vrtá mne střela
copak si myslela
když mě mít chtěla.
Vyhne se srdci
o tenký vlas
či přec jen nadešel
mé smrti čas.
Blížím se k zemi
už ji i líbám
okem svým zkaleným
se naposled dívám.
Jediná vzpomínka
na děti v dálce
já nechtěl však musel
dát přednost válce.
Přečteno 319x
Tipy 10
Poslední tipující: Kapka, 4LJFilip, Nút, zelená víla, Květka Š., Anjobi., efeeez, labuť, CULIKATÁ
Komentáře (3)
Komentujících (3)