Vzpomínka
Dnešní tichý večer
přináší mi vzpomínky
Vzpomínky na krátké chvíle -vteřinové okamžiky
Na oči,jenž tají vše a jen v záblescích poodhalují roušku pod kterou se skrývá milá tvář-s usměvem jak sluneční zář.
Na tichý hlas,co zní jak zvon,když vchází do dveří.
Na jemnou dlaň,co hladí,když kárá.
Na vůni,co rozplývá se místností,jak vzpomínky,když otvírám oči.
Komentáře (0)