Básnířka:-)
Anotace: Když píšeme básně, jsme prý nějací divní:-) - ještě že jsme!:-)
Jeden pán
se tolik polekal
že píšu básně
že na nic nečekal
a vyzval mne rázně
ať toho nechám
ZAVČASU
Prý tyhle lidi
jsou moc zvláštní
Co vlastně mají
z divných básní?
A že prý všichni
DOZAJISTA
časem zblázní
Ten pán byl vážně
jinak milý
Co ale s ním
když každou chvíli
se tolik bál
mých nápadů?
A tak jsem byla
hrozně ráda
že viděla jsem
jeho záda
jak s naraženou čepicí
odchází
prázdnou ulicí
…a ta se houpe
v rytmu samby
vášnivě tančí
rýmy a jamby
nad čísi
dutou palicí
Přečteno 313x
Tipy 11
Poslední tipující: Gabrielle, 4LJFilip, carodejka, Mbonita, Elisha, Le ver luisant, labuť, CULIKATÁ
Komentáře (4)
Komentujících (4)