A trápí Tě smrtelnost tvého těla nebo smrtelnost této Země jako takové? Protože nejen jednotlivci - jedinci jsou smrtelní, ale celé lidstvo může najednou vymřít a dokonce je smrtelná - tedy jednou zanikne i Zem - protože taky podléha zákonum časoprostoru - a smrt není nic jiné, než změna, neboli transformace, neboli zrod nečeho nového ...
15.02.2010 17:09:00 | Romana Šamanka Ladyloba