--Z části--
Anotace: --Až když je dostatečná tma, jsou vidět hvězdy--
Z části mladá,
nevinná, naivní,
bez vrásek,
z části zkušená,
otrlá z tisíců lásek.
Z části slepá,
růžová jí sluší,
málo moudrá,
srdce jí buší.
Z části uvadající,
skrz na skrz tvoří úpadek,
slzu na líci,
oteklý zadek.
Z části vyrovnaná,
váhavá a doufající,
že zas jednou..
zapálí jí někdo svíci.
Z části andělem,
zapomenuta v tomhle světě,
z části ďáblem,
deprese odejděte..
Z části plavčíkem,
ale sama se topí,
je malým kamínkem
na cestě beze stopy.
Přečteno 385x
Tipy 5
Poslední tipující: PIPSQUEAK, angel.michelle, Petbab
Komentáře (0)