Křik přírody
být sám sebou
přirozený jako zvíře
jít s dobou
nebo lovit a spát ve své díře
jak věřit ostatním
když těžko věřit sobě
být zaslepen světlem omamným
nebo cítit tlačení v botě
za potlesku jiných
svírat bolest
za křiku snů svých
nemám chuť někam vylézt
Přečteno 310x
Tipy 6
Poslední tipující: hašlerka, Okřídlená Lištička, Pythonissa__, René Vulkán
Komentáře (3)
Komentujících (3)