Něco tam je
Ze všech stran otáčím své nitro
a nemohu dohlédnout na dno.
Něco tam je. Jen se k němu
dostat, prohlédnout ho z blízka.
Mlhavě vidím odrazy snů, splněných přání.
Je to jen tvrdá slupka,
pod kterou se nachází šňůra perel
z mořského dna.
Jsem rybka, co pluje v slané vodě,
a přece si tolik pochutnává na sladkostech života.
Přečteno 285x
Tipy 17
Poslední tipující: Divoženka1, ilona, TetaKazi, Paulín, Denael, Bíša, Psavec, susana načeva, Květka Š., Kars, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)