***sexvize***
Nahá horká lidská těla,
Vlnit v rytmu by se chtěla.
Pevná ňadra,oblé boky,
Dělá z mužů věčné cvoky.
*
Ženy touží po milencích,
Po svalových propletencích.
Chtějí prince a ne trosky,
Pak jim z toho měknou mozky.
*
Pravda bývá mnohdy jiná,
Místo krásky lemra líná.
Místo prince otesánek,
Žádný sex-to radši spánek….
Přečteno 512x
Tipy 11
Poslední tipující: tato22, CRASH, Psavec, Květka Š., Javavia, rezina, CULIKATÁ, labuť
Komentáře (6)
Komentujících (6)