Já
Plané sliby,
chyby.
Bolest a trápení,
nepocítí.
Láska, síla, smrt,
nenávist.
Slast a touha,
ztráta.
Peroxid, vlasy, barvení,
všeho zlého zapomnění.
Změna člověka k lepšímu,
horšímu.
Vše krásné, teplo bylo,
najednou se ochladilo.
Sprcha studená,
dívka zlá,
zkažená.
Končí myšlenka,
že to bude jako dřív,
Na zdi zlý stín,
v srdci splín.
Zlé sny provází noci mé,
mám jen vzpomínky své.
Svět v lepší zítřek spěje,
mám své naděje =)
Komentáře (0)