Alenka v říši divů
Anotace: ...pevně semknutá oční víčka před zrcadlem...
Prosím,
mohu si přisednout?
"Není tu místo!
Plný je každý kout!"
Je tady spousta prostoru!
Mohu vyndat své nohy zpod stolu
(Proč chcete mě odmítnout?)
Pane,
vy máte divný klobouk
číselný (podívejte se nahoru)
a na oku číselník hodinek
(snad místo monoklu)
Je plný vzpomínek
a nesplněných snů
Ač vypadáte divně
moc se mi líbíte
prohlásím bez studu.
Pohádka skončila
slečno...
Velmi mě mrzí...
No dobře
vždyť už jdu
a oční víčka slepují mi
sirupové slzy
Přečteno 359x
Tipy 44
Poslední tipující: PIPSQUEAK, drsnosrstej kokršpaněl, Efiee, ilona, Divoženka1, Holis, Mario de Janiero, Kars, hašlerka, René Vulkán, ...
Komentáře (11)
Komentujících (11)