Věčný sen
Anotace: Svoji daň už žádá čas...
Závoj noci halí den
obejme tě věčný sen
V rukou zastudí tě mráz
svoji daň už žádá čas
Pomalu svět opouštíš
návrat ani nezkoušíš
Všechny sny se rozplynou
smutnou zimní krajinou
Dojdeš v nebe co já vím
ze tváře tizmizí stín
Rozhlédneš se nesměle
křídla dají andělé...
Přečteno 350x
Tipy 6
Poslední tipující: Denael, labuť, Prinzeschen
Komentáře (1)
Komentujících (1)