14.2.2010
Strháni jemným vánkem
obelháni duchem
na ruku by usedli
pomalu umírali
motýli
pod tuberáckým závěsem
leží sedí pláčou živí?
v bolesti
bez radosti
Ale lepší zemřít venku
po ma lin ku
na třpytivém sněhu
než v chomáčích prachu
beze třpytu
na starým parapetu
Tahám cigaretu
kouř do svých plic
Jejich třepetání třepetání
jednou dvakrát
a víc nic
Sleduju motýli jejich dávno
Mrtvej život a píšu báseň
O Černých dehtových křídlech
Vidim svý plíce a pak Andílky
Co hledaj život
Zatímco já se tady dobrovolně zabíjim
Přečteno 268x
Tipy 14
Poslední tipující: pamp_elka, Akura, Psavec, Bíša, CULIKATÁ, labuť, Prinzeschen, Churry
Komentáře (3)
Komentujících (3)