A zase jsem bez práce
A zase jsem bez práce!
A v botách mám díru
Ne, to není legrace!
Však…pořád mám víru
že najdu ševce
co boty mi spraví (zdarma)
jen tak za slova díků
a přání zdraví
Nenašel jsem ho -
ochotníka, co spraví mi boty
Tak za pár drobných (posledních)
spil sem se do němoty
A ve spánku tvrdém -
ve spánku ožrali
přišli dva mladíci
a o vše mne obrali
Jenom ty boty
s dírou mi zbyly
když na rohu ulice
ti dva mne zbili
Nahý se belhám
do svého bytu
Usnout a spát
…snít o blahobytu…
Přečteno 339x
Tipy 7
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, ilona, Fighting Dreamer, rezina, zzlatý
Komentáře (0)