Strom zapomnění
Anotace: ...visíme na něm?...
Básně, duše básníkova,
utrpením zocelená,
neustále křičící,
a stále se píšící.
Do ztracena dál a dál,
kdy i prach z kostí čas odvál,
žít bude zas a umírat,
láska jí bude krutý kat.
Ale vstane z svého hrobu,
hotov spáchat novou škodu,
na širém světě ukrutném,
a životě svém propitém.
Přečteno 387x
Tipy 5
Poslední tipující: Rootness, Boudicca, ilona, DIDADA, Aurelius
Komentáře (1)
Komentujících (1)