Jung
Chybí mi Animus,
Jungova Persona.
Tím se vysvětluje,
proč nechápu muže.
Je, ale blbí,
že nikde nevidím.
Jedinýho muže,
co má Animu.
Asi už zmizely,
projevy kolektivního nevědomí.
Zmizely Persony,
už nám nic nebrání...
... zakopat svou individualitu.
Komentáře (0)