Nad hladinou
Anotace: Možná jen špatný období....a možná špatnej svět...A taky možná obojí...chcu na tvář úsměv zpět
Hlavu držím nad hladinou..
a stejně se stále topím.
Prohrávám bitvu nepovinnou..
srdce probodlé kopím.
Přemýšlím,kdy jsem ztratila smysl života
a kdy jsem všechno vzdala.
Kam zmizela lidská čistota..
kdy jsem se obětí zkázy stala.
A ani nevím
Je to asi tisíc let..
Od té doby trpím prázdnotou.
Zdravá a veselá na pohled..
Snad v nebi se střetnu s tou lidskou čistotou..
Přečteno 294x
Tipy 4
Poslední tipující: CULIKATÁ, Isquieasuus
Komentáře (1)
Komentujících (1)